Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052

200 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Pinkbrain challenges you to solve this quiz.

Leaderboard: VIRUSURI SI BACTERII

maximum of 10 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Examples of questions from "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052"

  • Moment solemn: se intonează Imnul Național. Fruntașul Virtuosul11, cel mai talentat dintre cadeți la interpretare muzicală, este invitat să cânte Imnul Național, împreună cu Fanfara Forțelor Speciale. I-a solicitat Comandantului Totolici să îi aloce 21 secunde pentru fiecare din cele 11 stofe ale imnului. Melodia are 220 de secunde. Alegeți varianta corectă:
  • Deși a fost vacanță, Academia nu a fost închisă, că doar nici pe planeta crocobețiană nu s-a oprit activitatea!.Pe rând, fiecare detașament, a avut grijă să păstreze securitatea planetei și să anuleze acțiunile răutăcioase ale crocobeților, mai ales cele îndreptate asupra cadeților aspiranți. Au fost, în total 15 misiuni în care cadeții au participat. La ultimele 10, a fost prezent și KIDIBOT- roboțelul venit din spațiu. În timpul misiunilor s-au remarcat prin fapte deosebite, mai mulți cadeți: 3 la prima misiune, câte 2 la următoarele patru misiuni, cu 2 mai puțini la primele cinci la care a fost prezent KIDIBOT, decât la primele cinci, iar la ultimele cinci, câte un cadet. La festivitate, au fost premiați toți cadeții care s-au remarcat. Câte diplome s-au acordat?
  • Cadeții au intrat în Planetarium, unde li s-au prezentat obiectele cu care vor lucra în acest an. Prima dată s-a făcut instuctajul pentru folosirea cărților virtuale. Acestea pot fi accesate atât din interiorul Academiei, cât și din exterior, în situațiile în care cadeții se vor afla în misiune. Este doar nevoie ca doi dintre cadeți să fie la pupitrul din Planetariu, pentru asigura legătura între cadeți și aceste manuale. În câte feluri se pot organiza cei 20 de cadeți, pentru misiuni, știind ca cei doi care rămân trebuie să fie „vecini” în ordine alfabetică?

Do you think you can make a better quiz than Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052?

Create your own quiz!
Problems with Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052? Report!

Main Partner:

Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Supporters:

Total time: 1670479107.1144 s