Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052

200 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Duo Bro challenges you to solve this quiz.

Leaderboard: VIRUSURI SI BACTERII

maximum of 10 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Examples of questions from "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052"

  • Au început antrenamentele. După o lungă pauză, cadeții au revenit la Academie și sunt rugați să povestească ce au simțit în primele zile: "Emoții mari! Momente de neuitat": Detașamentul Aspiranților- „prima festivitate de deschidere a unui an academic” Detașamentul Fruntașilor- „nu mai suntem mici, avem déjà experiență” Detașamentul Caporalilor- „peste un an vom prelua ștafeta de la cei mari” Detașamentul Sergenților- „ultima festivitate de deschidere a unui an academic” Cu mic, cu mare sunt adunați pe terenul de sport al Academiei: 23 de cadeți aspiranți, câte 20 de fruntași, caporali și sergenți, cadrele academiei (o secretară, un pedagog, 5 profesori, Comandantul Totolici), părinți și invitați. Daca ar fi câte doi părinți pentru fiecare cadet, atunci numărul total al cadrelor și invitaților ar fi de 13 ori mai mic decât numărul cu 10 mai mic decât numărul părinților. Câți invitați sunt la festivitate?
  • Moment solemn: se intonează Imnul Național. Fruntașul Virtuosul11, cel mai talentat dintre cadeți la interpretare muzicală, este invitat să cânte Imnul Național, împreună cu Fanfara Forțelor Speciale. I-a solicitat Comandantului Totolici să îi aloce 21 secunde pentru fiecare din cele 11 stofe ale imnului. Melodia are 220 de secunde. Alegeți varianta corectă:
  • Pentru anul academic ce tocmai începe ( cu 35 de săptămâni pământene), sunt programate următoarele misiuni ( cîte una pe săptămână) pentru Detașamentul sergenților: 7 anticrocobeți, de două ori mai multe de cercetare a spațiului, cu 7 mai puțin (decât pentru cercetarea spațiului) pentru ecologizarea planetei, iar restul la alegerea Domnului James Bond, conducătorul detașamentului. Câte misiuni are la dispoziție Domnul James Bond pentru acest an academic?

Do you think you can make a better quiz than Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052?

Create your own quiz!
Problems with Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052? Report!

Main Partner:

Kidibot este sustinut de Electrica

Supporters:

Kidibot is supported by Google!
Proiect finanţat de Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni în lunile iunie - noiembrie 2021. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Total time: 1653303634.0262 s