Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052

200 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

For sure you did not expect at this. Duo Bro wants to launch a discount virus. The humans will go crazy and they will spend all the money thay have on stupid things. Dizaster! Only you can save the situation.

Leaderboard: VIRUSURI SI BACTERII

maximum of 10 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Challenge your friends to solve this. Send them this link.

Examples of questions from "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052"

  • După ce se termină festivitatea de deschidere a anului academic, fiecare detașament se îndreaptă spre sala sa. Sergenții și-au organizat, pentru acest an, Sala Planetarium, majoritatea dintre ei fiind pasionați de studierea astrelor. Ce să vezi? Au aflat crocobeții! Ca să încurce activitatea din Planetarium, au aruncat cu „praf leneș” peste băncile cadeților. Acesta încetinește capacitatea de gândire a cadeților și îî face să nu-și dorească să fie harnici la studiu. Ca să-și facă efectul, este nevoie de (2561-45x55+4):9 grame pentru fiecare din cei 20 de cadeți. Sergentul CreierulLiber63 a dat déjà cu 40g de „praf de stele” care are rolul de a anula efectul „prafului leneș”. Dacă 1 gram de „praf de stele” elimină efectul a 5 grame de „praf leneș”, atunci
  • Cadeții au intrat în Planetarium, unde li s-au prezentat obiectele cu care vor lucra în acest an. Prima dată s-a făcut instuctajul pentru folosirea cărților virtuale. Acestea pot fi accesate atât din interiorul Academiei, cât și din exterior, în situațiile în care cadeții se vor afla în misiune. Este doar nevoie ca doi dintre cadeți să fie la pupitrul din Planetariu, pentru asigura legătura între cadeți și aceste manuale. În câte feluri se pot organiza cei 20 de cadeți, pentru misiuni, știind ca cei doi care rămân trebuie să fie „vecini” în ordine alfabetică?
  • Se fac alegerile pentru Consiliul Detașamentului. Pentru poziția de Sergent-șef s-au înscris trei cadeți: CaligrafulViteaz09 ( care și-a ales ca semn distinctiv un cerc), CurajosulVesel12 ( care și-a ales ca semn distinctiv un triunghi), GlumeațaIdealistă2 ( care și-a ales ca semn distinctiv un pătrat). Votul a fost secret, iar când s-au numărat, rezultatele au fost:

Do you think you can make a better quiz than Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052?

Create your own quiz!
Problems with Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052? Report!

Main Partner:

Kidibot este sustinut de Electrica

Supporters:

Kidibot is supported by Google!
Proiect finanţat de Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni în lunile iunie - noiembrie 2021. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Total time: 1638634997.7771 s