Esti curios?

12 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Patru intrebari de geografie, trei de matematica, doua de gramatica si o intrebare de cultura generala. SIGUR POTI SA REZOLVI ACEST QUIZ!!!

Scalambaici conceived a plan to paralyze all education in the country. They will throw with giant space rocks towards all the schools. It will be a disaster. Victimes, chaos. You have to stop them. Good luck!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Examples of questions from "Esti curios?"

  • Caraplix a imprastiat gunoaie peste tot, chiar si in Tara Soarelui Rasare. Oare care este aceasta tara?
  • Taka vrea sa isi ia o zi libera de la furat. Ce bine!!! A zis sa vada lumea intreaga si ca vrea sa inceapa cu fluviul Nil, pentru ca a auzit ca acolo sunt crocodili, iar ea nu a vazut niciodata un crocodil. Ooo, dar ce pacat! Taka nu stie unde se afla fluviul Nil! Ii spui tu unde se afla?
  • Stupidica nu e prea istet. El vorbea la telefon cu Crocobetii despre noul lor plan si manca dintr-o ciocolata. Atent la telefon, in loc de ciocolata, musca din telefon! El stia ca, undeva in lume, exista o tara numita Finlanda care repara telefoane. In capitala Finlandei este cel mai bun magazin de telefoane din lume. Dar, vai, Stupidica nu stie care este capitala Finlandei! Ajuta-l, ca sa aflam noul plan al Crocobetilor!!!

Do you think you can make a better quiz than Esti curios??

Create your own quiz!
Problems with Esti curios?? Report!

Main Partner:

Supporters:

Total time: 1714865607.5649 s