Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052

200 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Hey dude! The Crazy Squirrel thinks that you have a weird avatar. Challenge him to change his Crocobetian opinion.

Leaderboard: VIRUSURI SI BACTERII

maximum of 10 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Examples of questions from "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052"

  • Orele 09:00. Începe Marea Festivitate. Comandantul Totolici îi salută pe cei prezenți și îi prezintă pe cei patru invitați de seamă. Are nevoie, pentru prezentarea fiecăruia de câte 4 minute și 4 secunde. Apoi fiecare ia cuvântul și au la dispoziție câte 5 minute și 5 secunde pentru a transmite mesajul său. Ținând cont că o oră are 60 de minute, trei dintre cadeți au făcut calculul numărului total de secunde, necesar pentru mesajele invitaților: Aspirantul Visătorul2000 spune că sunt necesare 20 de secunde Sergentul GenialulSerios8 spune că sunt necesare 2196 de secunde Caporalul MatematicianaRapidă52 spune că sunt necesare 1220 de secunde Cine are dreptate?
  • Cel mai așteptat moment pentru Aspiranți: prezentarea detașamentului. Comandantul Totolici a primit de la secretariatul Academiei, lista cu cei 23 de cadeți, însă crocobeții nu au stat degeaba!!!! Înainte de a se lista tabelul cu aspiranții, aceștia au schimbat tușul din imprimantă cu cerneală care devine invizibilă după câteva minute. Sergentul GenialulSerios8 se aștepta la atacul crocobețian și a fost foarte atent să nu apară probleme, așa că l-a rugat pe Fruntașul ScriitorulÎnțelept100 să memoreze numele cadeților și să i le transmită caporalului IT-istulRapid. Acesta a afișat, în timpul prezentării, pe ecranul special, numele aspiranților, imediat înainte de a fi prezentați de către Comandant. Ecranul de pe terenul de sport este de 799800centimetri pătrați. O coală de hârtie standard are 620 de centimetri pătrați. De câte ori este mai mare ecranul decât coala de hârtie?
  • După ce se termină festivitatea de deschidere a anului academic, fiecare detașament se îndreaptă spre sala sa. Sergenții și-au organizat, pentru acest an, Sala Planetarium, majoritatea dintre ei fiind pasionați de studierea astrelor. Ce să vezi? Au aflat crocobeții! Ca să încurce activitatea din Planetarium, au aruncat cu „praf leneș” peste băncile cadeților. Acesta încetinește capacitatea de gândire a cadeților și îî face să nu-și dorească să fie harnici la studiu. Ca să-și facă efectul, este nevoie de (2561-45x55+4):9 grame pentru fiecare din cei 20 de cadeți. Sergentul CreierulLiber63 a dat déjà cu 40g de „praf de stele” care are rolul de a anula efectul „prafului leneș”. Dacă 1 gram de „praf de stele” elimină efectul a 5 grame de „praf leneș”, atunci

Do you think you can make a better quiz than Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052?

Create your own quiz!
Problems with Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-052? Report!

Main Partner:

Supporters:

Total time: 1714893382.5189 s