# REZOLV! ÎNȚELEG! #

7 bonus points
0 successes
English
0
(0)

Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supraprotectiv, ținându-l pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. Puțin știu însă că interesul său amoros „prea frumos pentru a fi adevărat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri. Haideți să-i ajutăm rezolvând corect adunărie și scăderile! Cu cât veți rezolva exercițiile mai repede cu atât eroii noștri vor fi mai repede eliberați! Vă îmbrățișez cu drag!!!

What a disaster! Duo Bro wants to lead a Crocobets team to attack your school. Take him down!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Examples of questions from "# REZOLV! ÎNȚELEG! #"

  • Ericka a desenat 17 fluturi. Dintre aceștia 9 sunt roșii, iar restul sunt galbeni. Câți fluturi galbeni a desenat Ericka?
  • Seara în hotel s-au strâns pentru petrecerea lui Mavis: 13 monștri, 11 vârcolaci, 2 mumii și Omul Invizibil. Câți invitați sunt la petrecere?
  • 22 + 28 + 27 +12 = ?

Do you think you can make a better quiz than # REZOLV! ÎNȚELEG! #?

Create your own quiz!
Problems with # REZOLV! ÎNȚELEG! #? Report!

Main Partner:

Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Supporters:

Total time: 1679683723.9777 s